'Nog steeds gat tussen vraagprijs Feyenoord en bod Atlético Madrid'

Dávid Hancko keerde gisteren weer terug bij Feyenoord nadat hij even vakantie had na zijn EK met Slowakije. De verdediger zou volgens geruchten in de belangstelling staan van Atlético Madrid, waardoor het nog maar de vraag is of hij ook dit seizoen in Rotterdam speelt.

Fabrizio Romano en journalist Matteo Moretto van Relevo gingen in een video van Fabrizio Romano op Playback.tv in op de situatie rondom Hancko en Atlético Madrid. Volgens Moretto ziet Hancko een stap naar Atlético Madrid wel zitten. Feyenoord zou zo'n 35 tot 40 miljoen euro willen ontvangen voor de Slowaakse verdediger. Volgens Moretto was het eerste bod twintig miljoen euro. 'Toen ging het iets omhoog, maar ik heb nog steeds gehoord dat er een afstand is tussen de clubs', aldus Moretto tegen Romano op Playback.tv.

Hancko gaat beginnen aan zijn derde seizoen in Rotterdam. Hij maakte in de zomer van 2022 de overstap van Sparta Praag naar De Kuip. Inmiddels is hij een vaste waarde in de verdediging van Feyenoord. Ook op het EK liet hij zijn kwaliteiten zien, waardoor een transfer tot de mogelijkheden behoort. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten