OFFICIEEL | Thijs Jansen stapt over naar Cambuur Leeuwarden

OFFICIEEL | Thijs Jansen stapt over naar Cambuur Leeuwarden

3 reacties 3
Bron: SC Cambuur
Foto: Pro Shots

Doelman Thijs Jansen stapt over naar Cambuur Leeuwarden. De 22-jarige doelman werd de afgelopen seizoenen vooral verhuurd door Feyenoord en stapt nu definitief over naar de club in Friesland. Jansen tekent een contract voor drie jaar, dat meldt Cambuur op de website.

Jansen heeft al flink wat ervaring opgedaan ondanks zijn relatief jonge leeftijd. Afgelopen seizoen was hij namelijk een vaste waarde bij De Graafschap en het jaar daarvoor werd hij uitgeleend aan TOP Oss, waar hij ook eerste doelman was. De geboren Rotterdammer is een product van de Feyenoord Academy en doorliep daar nagenoeg alle jeugdteams.

Technisch manager Lars Lambooij over de nieuwe sluitpost van SC Cambuur: “Het was na het vertrek van Yanick van Osch geen geheim dat we op zoek waren naar een nieuwe doelman en we zijn blij dat we die nu hebben gevonden. Thijs sluit met zijn offensieve manier van keepen goed aan bij het hiervoor opgestelde profiel en we zien in hem een doelman met bewezen kwaliteit die er direct kan staan, maar ook nog eens over veel potentie beschikt. Met het aantrekken van Thijs hebben we ons keeperstrio voor komend seizoen compleet en kunnen ze onderling de strijd met elkaar aangaan.”

 

Lees meer over
Lees ook