'Ciammaglichella wijst Feyenoord openlijk af'

'Ciammaglichella wijst Feyenoord openlijk af'

53 reacties 53
Bron: Toro.it
Foto: Pro Shots

De talentvolle Aaron Ciammaglichella geeft in een interview met toro.it aan dat hij graag bij Torino FC wil blijven. Nadat 1908.nl vorige maand meldde dat Feyenoord concreet bezig was met de negentienjarige Italiaan lijkt het er nu op dat hij niet gaat verkassen. In het interview laat hij weten dat hij op een steenworp afstand van het Toro-stadion is geboren en dat de club veel emoties bij hem losmaakt.

Sinds zijn vierde is hij al onderdeel van de club en afgelopen seizoen heeft hij voor het eerst op de bank mogen zitten van het eerste elftal. Daarom spreekt hij zelf ook van een laatste stap die nog gezet moet worden: ‘mijn debuut in het eerste elftal maken’. Om dit via een omweg te doen, door eerst bij een andere club ervaring op te doen en dan later weer terug te keren bij zijn Torino is voor hem geen optie. Zo zegt hij zelf: ‘Ervaring opdoen in de lagere competities is misschien wel de beste weg, maar ik kom uit Turijn en wil bij Toro blijven.’ 

Nu gaat de jonge middenvelder zich opmaken voor de resterende twee wedstrijden in de poulefase van het EK onder-19. Hier neemt hij het met de Italiaanse ploeg vanavond 20:00 op tegen Noord-Ierland onder-19. Nadat er afgelopen maandag nog met 2-1 gewonnen werd tegen Noorwegen onder-19. En dan zal zondag om 20:00 de laatste wedstrijd tegen Oekraïne onder-19 plaatsvinden.

Lees ook