Feyenoord start vrijdag met kaartverkoop voor thuiswedstrijd tegen Willem II

Feyenoord start vrijdag met kaartverkoop voor thuiswedstrijd tegen Willem II

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord start vrijdag met de kaartverkoop voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, zo meldt Feyenoord op de website. Willem II is op zaterdag 10 augustus om 16:30 uur de tegenstander in De Kuip.

Met ingang van het seizoen 2024-2025 zijn er wijzigingen aangebracht in het aankooprecht en de voorrang op het kopen van tickets voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes. Deze groepen hebben als eerste het recht van aankopen van één ticket bij wedstrijdeen waar een seizoenkaart geldig is. Hiermee hebben dus Legioen-leden voorrang op het eventueel bijkopen van seizoenkaarthouders.

Dit seizoen zullen de wedstrijden van Feyenoord worden opgedeeld in topwedstrijden en niet-topwedstrijden. Deze verdeling zal gedurende het seizoen gecommuniceerd worden. Topwedstrijden, zes tot tien per seizoen, zoals die tegen Ajax, PSV en de Champions League hebben Legioen-leden en Junior Kameraadjes samen met seizoenkaarthouders het exclusieve recht om tickets te kopen. Supporters die geen lidmaatschap op seizoenkaart hebben, hebben dan geen mogelijkheid meer tot het kopen van tickets.

Leden van Het legioen en Junior Kameraadjes krijgen voor e wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II twee voorrangsperiodes. De eerste begint op vrijdag 19 juli om 13:00 uur en eindigt op zaterdag 20 juli om 08:30 uur. Tijdens deze periode kunnen leden dan één ticket per lidmaatschap kopen.

De tweede voorrangsperiode start direct daarna op zaterdag 20 juli 09:00 en loopt dan tot maandag 22 juli 17:30 uur. In deze periode kunnen er maximaal vier tickets per lidmaatschap gekocht worden. Tickets zijn beschikbaar vanaf 35 euro. Voor alle details over de kaartverkoop, klik op deze link.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf zaterdag 20 juli om 09:00 tickets kopen. Deze voorrangsperiode loopt tot maandag 22 juli om 17:30 uur. Ook seizoenkaarthouders kunnen tickets kopen vanaf 35 euro per stuk. Per seizoenkaart kunnen er dan maximaal drie tickets gekocht worden.

De overige supporters kunnen op maandag 22 juli om 18:00 uur, wel onder voorbehoud van beschikbaarheid, tickets kopen. Per supporter kunnen er dan maximaal vier tickets worden gekocht.

De tickets zijn te koop via de officiële Feyenoord Ticketshop.

Lees ook