'Feyenoord meldt zich opnieuw op aanbeveling Tomasson'

'Feyenoord meldt zich opnieuw op aanbeveling Tomasson'

21 reacties 21
Foto: Pro Shots

Feyenoord is erg gecharmeerd van de 21-jarige Samuel Dahl uit Zweden, zo melden Zweedse bronnen aan SoccerNews. De talentvolle speler staat momenteel onder contract bij Djurgarden IF en lijkt de volgende aanwinst te worden voor de Rotterdammers. De interesse van Feyenoord in Dahl komt niet als een verrassing, aangezien de club in april ook al belangstelling toonde voor de Zweed.

Versterking voor de Linkerflank

Samuel Dahl is een veelzijdige speler die vooral op de linkerflank uit de voeten kan. Volgens Transfermarkt wordt hij voornamelijk ingezet als wingback, maar hij kan ook als linksbuiten spelen. Zijn veelzijdigheid maakt hem een aantrekkelijke optie voor Feyenoord, zeker nu de club te maken heeft met het aanstaande vertrek van Marcos Lopez en de blessures van Quilindschy Hartman en Gijs Smal.

Aanbeveling van Jon Dahl Tomasson

Interessant genoeg heeft Jon Dahl Tomasson, bondscoach van Zweden en oud-speler van Feyenoord, contact gehad met de club over de jonge vleugelspeler. Tomasson is zeer te spreken over de kwaliteiten van Dahl en heeft hem dan ook sterk aanbevolen bij de Rotterdammers. De verwachtingen zijn hooggespannen omdat Dahl recentelijk zijn debuut als Zweeds international heeft gemaakt. Een vaste plek in de selectie zou zijn waarde alleen maar kunnen verhogen.

Transferbedrag en Marktwaarde

Feyenoord lijkt bereid te zijn om diep in de buidel te tasten voor Samuel Dahl. De club zou volgens geruchten bereid zijn om 4 miljoen euro neer te leggen voor de Zweed. Op Transfermarkt wordt Dahls waarde momenteel geschat op 3 miljoen euro, wat betekent dat Feyenoord mogelijk iets boven de marktwaarde zou betalen om hun nieuwe aanwinst veilig te stellen. Met de mogelijke komst van Samuel Dahl hoopt Feyenoord de nodige versterking te vinden voor de linkerflank. 

 

Lees ook