'Atlético Madrid toont naast Hancko ook interesse in Laporte'

'Atlético Madrid toont naast Hancko ook interesse in Laporte'

18 reacties 18
Bron: Relevo
Foto: Pro Shots

Door de goede ontwikkelingen van Dávid Hancko kan de verdediger rekenen op interesse van buitenlandse clubs. Eén van de geïnteresseerde clubs zou Atlético Madrid zijn.

Naast Hancko zou nu ook Aymeric Laporte een optie zijn om de verdediging van de Spaanse topclub te versterken, zo meldde Matteo Moretto van Relevo, schrijft Atletico Universe op X. De verdediger werd afgelopen zondag Europees kampioen met Spanje. Trainer Diego Simeone zou de voorkeur geven aan Laporte boven Hancko, zo schrijft Elgoldigital.com.

De 30-jarige Laporte staat momenteel onder contract bij Al-Nassr. Daar heeft het nog een contract tot medio 2026. Zeker met het succes van Laporte met de Spaanse nationale ploeg lijkt Atlético Madrid diep in de buidel te moeten tasten. Laporte heeft al jaren ervaring op het hoogste niveau. Hij speelde van januari 2018 tot de zomer van 2023 voor Manchester City FC. Verder speelde hij 35 wedstrijden in het Spaanse elftal, waaronder zes wedstrijden op het afgelopen EK voetbal in Duitsland.

Lees ook