Van Hanegem: 'Ik vind het een hele goede speler, maar hij was soms zo nonchalant'

Van Hanegem: 'Ik vind het een hele goede speler, maar hij was soms zo nonchalant'

16 reacties 16
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

In de nieuwe aflevering van de podcast De Klank van Feyenoord, is dit keer Willem van Hanegem te gast. Van Hanegem volgde ook het EK voetbal en geeft zijn mening over het Nederlands Elftal.

Als het aan Van Hanegem had gelegen had Lutsharel Geertruida meer speelminuten gemaakt. 'Die vond ik wel goed spelen', aldus Van Hanegem in De Klank van Feyenoord dat is geplaatst op Feyenoord ONE. Toch is hij ook kritisch op de verdediger. 'Ik vind het een hele goede speler, maar hij was soms zo nonchalant. Dan kreeg hij een balletje, dan ging hij met het balletje onder zijn voet staan en kijken.' Als het aan Van Hanegem ligt blijft Geertruida ook komend seizoen bij Feyenoord. 'Ze moeten allemaal blijven. Wil je meedoen.'

Van Hanegem gaat ook nog kort in op Quilindschy Hartman. 'Hartman is wel echt top.' De verdediger is herstellende van een blessure en was daardoor niet beschikbaar voor het Nederlands Elftal. Volgens Van Hanegem zou Hartman anders de vaste linksback zijn van Oranje op het afgelopen EK voetbal.

Lees ook