Hand van Priske zichtbaar: 'Laten we met zijn allen een beetje op de rem trappen'

Hand van Priske zichtbaar: 'Laten we met zijn allen een beetje op de rem trappen'

26 reacties 26
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Het Europees kampioenschap is voorbij en de meeste clubs zijn alweer in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook Feyenoord is onder Brian Priske gestart aan de voorbereiding, maar in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad worden uitslagen in de voorbereiding een beetje gedowngraded. 

Er wordt veel gezegd in de voorbereiding, hoe goed nieuwe trainers zijn en hoe goed er gespeeld wordt. Er worden nieuwe leiders aangewezen na één of twee wedstrijden. Ook bij Feyenoord wordt er af en toe gesproken over fantastische aanvallen onder de nieuwe trainer. "De hand van Priske is zeker zichtbaar, maar laten we met zijn allen een beetje op de rem trappen", zegt Ten Voorde. 

Ook de selecties zijn nog in balans. Er komen nog spelers terug die meededen aan het Europees Kampioenschap en nog op vakantie zijn. Zo ook Justin Bijlow, terwijl Timon Wellenreuther net zijn contract verlengde. "Je kunt je haast niet voorstellen dat ze met deze twee doelmannen het seizoen in gaan", zegt Ten Voorde, die ook denkt dat de keepers beide geen rol op het tweede plan willen. "Nee allebei niet. Wellenreuther heeft zich duidelijk uitgesproken. Bijlow nog niet, maar die gaat nu op vakantie die komt over twee drie weken terug. Je moet hem eigenlijk wel verkopen." 

Signalen

Ten Voorde denkt niet dat Feyenoord zomaar een driejarig contract geeft aan Timon Wellenreuther zonder dat er signalen zijn uit de markt. "Ik kan me haast niet voorstellen dat Feyenoord geen signalen uit de markt heeft. Bijlow zou best interessant zijn voor clubs." 

Lees ook