'Eén club afgehaakt voor handtekening  Giménez'

'Eén club afgehaakt voor handtekening Giménez'

87 reacties 87
Bron: SDP Noticias
Foto: Pro Shots

Santiago Giménez lijkt niet naar AC Milan gaan, dat weet SDP Noticias te melden. De Italiaanse club heeft besloten de afkoopsom voor de Spaanse spits Álvaro Morata te betalen. Bij AC Milan geldt de goalgetter als vervanger van Olivier Giroud. De transfergeruchten rondom Giménez zijn vervaagd naarmate de maanden verstreken en met de komst van Morata lijkt er geen ruimte meer voor de Mexicaanse spits in het team van Paulo Fonseca.

Vorm in 2024

In 2024 zakte het niveau van Giménez aanzienlijk, wat resulteerde in een plotselinge stop van zijn scoringsdrift. Bovendien had hij een teleurstellend optreden bij het Mexicaanse nationale team tijdens de Copa América 2024, wat zijn kansen op een transfer naar een topclub verder lijkt te verkleinen.

Vervolgstap Giménez 

Giménez z'n vader en zaakwaarnemer zijn nog steeds bezig met het analyseren van de beste vervolgstap in zijn carrière. Voorlopig lijkt Giménez bij Feyenoord te blijven, waar hij een contract heeft tot juni 2027 en een marktwaarde van 40 miljoen euro. Tenzij er een overtuigend bod komt dat zowel de club als de speler tevreden stelt, zal hij volgend seizoen waarschijnlijk nog steeds in Rotterdam te zien zijn.

Lees ook