Jordy Wehrmann vindt nieuwe club in Indonesië

Jordy Wehrmann vindt nieuwe club in Indonesië

11 reacties 11
Bron: Twitter.com
Foto: Pro Shots

Oud-Feyenoord Jordy Wehrmann maakt een opvallende stap in zijn carrière. De 25-jarige speler heeft een nieuwe club gevonden in het land waar hij voor een deel zijn connectie mee heeft, namelijk Indonesië. Wehrmann gaat spelen voor Madura United FC, maakte de club op X bekend.

Madura is een club die in de middenmoot in Indonesië meedraait. Wehrmann maakt de overstap vanuit NK Vukovar 1991 in Kroatië. Vukovar had Wehrmann in dienst vanaf oktober 2023, daarvoor zat Wehrmann al enige tijd zonder club.

Jeugdspeler

Wehrmann doorliep de jeugd bij Feyenoord en debuteerde in 2020 in Feyenoord 1. Toch kwam hij niet ver bij het eerste team in Rotterdam-Zuid. Hij speelde maar negen wedstrijd voor Feyenoord 1. Daarna werd hij verhuurd aan FC Dordrecht en FC Luzern.

Luzern nam Wehrmann over en bij die club speelde hij zelfs nog tegen Feyenoord, tijdens de voorrondes van de Conference League. Het jaar daarna werd Wehrmann opnieuw verhuurd, vanuit FC Luzern dus, maar nu aan ADO Den Haag. Daarna werd de middenvelder, zoals eerder gezegd, een tijdje clubloos.

Lees ook
Lees ook