'Pedersen heeft in de Serie A enorm veel ervaring opgedaan'

'Pedersen heeft in de Serie A enorm veel ervaring opgedaan'

32 reacties 32
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Marcus Holmgren Pedersen is teruggekeerd in Rotterdam. De Noor degradeerde vorig seizoen in Italië met US Sassuolo, wat ervoor zorgde dat de Italianen geen koopoptie meer hadden. Dat sluit uiteraard niet uit dat ze hem nog altijd kunnen kopen.

Bij FR-Fans.nl waren we benieuwd of jullie de verdediger zouden behouden of niet. 45% zou de rechtsback houden, 55% niet.

Volgens Gast475 is het belangrijk om Pedersen te behouden vanwege zijn ervaring in een sterke competitie. "Pedersen heeft in de serie A enorm veel ervaring opgedaan. Deze knaap moet je koesteren, bij laten tekenen, Champions League laten spelen en volgend jaar verkopen."

Gast737 ziet de Noor liever vertrekken en is ook geen fan van de rechtsback. "Wederom een speler die bij ons gewoon tekort kwam, werd verhuurd, ook daar niet echt geweldig was, en die niet werd gekocht, en toch een groot deel van de aanhang, die ondanks deze feitelijk slechte prestaies, denken dat de speler van belang kan zijn wanneer je om de prijzen wilt spelen. Op zijn leeftijd ben je minimaal stabiel, maar zien we dat zijn voetbal vaak compleet afhangt van toeval. Geen spelers die je structurele beter maken of waar je op kan vertrouwen wanneer je om die prijzen speelt."

Santi-fan kampt met een dillema. "Bij Pedersen twijfel ik altijd: de ene keer vind ik hem een blind renpaard, de andere keer vind ik hem toch weer een goede en snelle back."

Lees ook