Transfer

'Feyenoord bezig met voorbereiden bod op El Azzouzi'

Feyenoord is druk bezig met de speler die Mats Wieffer moet gaan vervangen. En volgens 1908.nl bereidt de club een bod voor op om Oussama El Azzouzi binnen te halen. 

De in Nederland geboren Marokkaans international geniet interesse van meerdere clubs, waaronder het Italiaanse Como 1907 en SS Lazio. Dit ondanks dat de vijfvoudig international pas slechts twintig wedstrijden heeft gespeeld voor Bologna sinds hij in 2023 voor twee miljoen is overgenomen van Union Saint-Gilloise.

De middenvelder begon zijn professionele carrière in Nederland bij FC Emmen, hier wist hij is het seizoen 2020/21 kampioen te worden van de Keuken Kampioen Divisie. Na dit seizoen maakte hij de stap naar het Belgische Union Saint-Gilloise, wat hij na een jaar alweer verliet voor zijn huidige werkgever FC Bologna. Dit seizoen heeft hij met Bologna een knappe vijfde plaats weten te behalen en hiermee is Champions League voetbal afgedwongen. 

Hoeveel hij moet gaan kosten is nog niet bekend, hij heeft volgens transfermarkt.nl een waarde van 2,5 miljoen euro. Maar met meerdere geïnteresseerde clubs en een contract tot 2027, met optie om een jaar te verlengen, kan dit al gauw oplopen naar meer. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten