'Feyenoord heeft El Azzouzi op het oog als vervanger van vertrekkende Wieffer'

'Feyenoord heeft El Azzouzi op het oog als vervanger van vertrekkende Wieffer'

95 reacties 95
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord Oussama El Azzouzi op het oog als vervanger van Mats Wieffer. Wieffer lijkt snel de overstap te maken naar Brighton & Hove Albion FC.

Momenteel staat de 23-jarige middenvelder onder contract bij Bologna FC 1909. De Italiaanse club zal komend seizoen ook Champions League spelen.

Feyenoord zou al contact hebben gehad met de speler en zijn entourage. Daarin zou zijn aangegeven dat El Azzouzi op de schaduwlijst zou staan. Een officiële aanbieding zou er nog niet gedaan zijn, maar mogelijk gaat dat nu wel gebeuren gezien het aanstaande vertrek van Wieffer.

De 23-jarige international van Marokko heeft bij Bologna FC 1909 nog een contract tot medio 2027, met een optie voor nog een seizoen. Volgens Transfermarkt.nl heeft El Azzouzi momenteel een marktwaarde van 2,5 miljoen euro.

El Azzouzi speelde eerder onder meer voor FC Emmen. In de zomer van 2022 maakte hij de overstap naar Royale Union Saint-Gilloise. Een seizoen later maakte hij de overstap naar Bologna FC 1909.

Lees meer over
Lees ook