'De Graafschap zet opnieuw in op huur Jansen'

'De Graafschap zet opnieuw in op huur Jansen'

Bron: Regio8
Foto: Pro Shots

Thijs Jansen werd afgelopen jaar verhuurd aan FC De Graafschap. Na een lastige start, kreeg de doelman eindelijk toch zijn basisplaats. Met vijfentwintig wedstrijden heeft Jansen toch nog minuten gemaakt. De keeper deed het goed, zo goed dat FC De Graafschap hem nog een jaar wil huren. Dit valt te lezen op de site van Regio8.

Naast het afronden van de transfer van Devin Haen, hoopt technisch directeur Peter Bijvelds nog meer met Feyenoord te kunnen regelen deze zomer. Jansen willen ze dus graag langer aan De Graafschap verbinden. Ze hopen de doelman nog een jaar te kunnen huren van Feyenoord.

Verhuurd

Jansen is 22 jaar en komt uit Rotterdam. In 2014/2015 kwam hij bij de jeugd van Feyenoord terecht om daar vervolgens allerlei jeugdteams te doorlopen. In het seizoen 2022/2023 werd de goalie verhuurd aan Top Oss, om na een jaar weer terug te keren.

Afgelopen seizoen ging Jansen dus naar De Graafschap. Hij behaalde acht ‘clean sheets’ het afgelopen seizoen in de, eerder genoemde, vijfentwintig wedstrijden. Omdat de huurperiode is afgelopen, keert Jansen weer terug bij Feyenoord maar de vraag is hoe lang hij in Rotterdam zal blijven.

Lees ook