Feyenoord start kaartverkoop voor traditionele openingswedstrijd tegen AS Monaco

Feyenoord start kaartverkoop voor traditionele openingswedstrijd tegen AS Monaco

Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord is per direct de kaartverkoop voor de traditionele openingswedstrijd begonnen, zo meldt Feyenoord op de website. Op dinsdag 2 juli om 15:00 uur is de kaartverkoop gestart voor de openingswedstrijd tegen het Franse AS Monaco op woensdag 31 juli om 19:30 uur.

Seizoenkaarthouders hebben automatisch recht om met hun seizoenkaart de wedstrijd te bezoeken, maar kunnen hun eigen plaats gratis claimen via de officiële Feyenoord Ticketshop. Feyenoord kiest er voor om de plaatsen te claimen omdat de traditionele openingswedstrijd vaak een hoog no-show percentage heeft. Zo wordt er voor gezorgd dat de selectie de maximale steun krijgt tijdens de wedstrijd en er ook andere supporters deze wedstrijd kunnen bezoeken.

Het claimen van de kaarten kan vanaf dinsdag 2 juli om 15:00 uur tot donderdag 11 juli om 23:59 uur. De reserveringen zullen dan klaar staan onder 'Mijn dagkaart reserveringen'. Het bijkopen van tickets voor seizoenkaarthouders start op zaterdag 13 juli om 09:00 uur, met een voorrangsperiode tot maandag 15 juli om 17:30 uur. Tickets zijn dan beschikbaar tegen een gereduceerd tarief vanaf 22 euro. Je kunt een onbeperkt aantal tickets bijkopen. Na 15 juli om 18:00 uur zijn er tickets beschikbaar vanaf 25,50 euro.

De voorrangsperiode voor Legioen-leden en Junior Kameraadjes start op zaterdag 13 juli om 18:00 uur en loopt tot maandag 15 juli om 17:30 uur. Tickets zijn in die voorrangsperiode beschikbaar tegen het gereduceerde tarief vanaf 22 euro. Je kunt een onbeperkt aantal tickets kopen. Na 14 juli 18:00 uur zijn tickets beschikbaar vanaf 25,50 euro.

De overige supporters kunnen vanaf maandag 15 juli om 18:00 uur tickets kopen. Ook zij kunnen een onbeperkt aantal tickets kopen.

De wedstrijd tussen Feyenoord en AS Monaco is een Kameraadjeswedstrijd. Kameraadjes worden later persoonlijke geïnformeerd over deze wedstrijd.

Klik hier om naar de belangrijke informatie over de kaartverkoop te gaan.

Lees meer over
Lees ook