'Doen! Is gewoon een hele goede voetballer'

'Doen! Is gewoon een hele goede voetballer'

29 reacties 29
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou volgens de geruchten geïnteresseerd zijn in Couhaib Driouech. De Rotterdammers zouden op het vinkentouw zitten, terwijl PSV de beste papieren heeft. De Rotterdammers zouden ook concurrentie hebben van RC Lens, Sporting Portugal en FC Sevilla. 

Wij vroegen de bezoekers of Driouech een versterking zou zijn voor Feyenoord en 70% beantwoordde die vraag met ja. Een greep uit de reacties. "Doen! Is gewoon een hele goede voetballer. Kan onder Priske nog veel beter worden. Wie was ook alweer die andere voetballer die we van Excelsior hebben gehaald? Oh ja, Wieffer. Dat 'leuk voor de breedte' werd toen ook gezegd.", aldus gast857528387. 

Toch is lang niet iedereen overtuigd van de kwaliteiten van Driouech. "Worden we niet beter van.. helaas geen toegevoegde waarde.. ben afgelopen seizoen heel vaak op Woudenstein geweest.. enige wat hij kan is hard rennen.. voorzetten waardeloos.. mentaliteit ook.. loopt te puffen en kop te schudden als hij de bal niet krijgt... graag naar psv:)", aldus Chojin. 

Lees meer over
Lees ook