Carranza: 'Dit was zelfs boven mijn verwachtingen'

Carranza: 'Dit was zelfs boven mijn verwachtingen'

18 reacties 18
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Vanmiddag werd Julian Carranza officieel gepresenteerd als speler van Feyenoord. Na het tekenen van zijn contract gaf hij een interview aan Feyenoord. "Ik ben super blij dat ik hier ben. Ik ben enthousiast. Na 10 dagen bezig te zijn geweest ben ik eindelijk hier. Het is ongelofelijk. Ik kan niet wachten om te beginnen." Carranza is al zeer te spreken over Feyenoord. Onder andere over de manier hoe hij behandeld werd bij aankomst. "Ik vind het fijn hier. Iedereen heeft mij zo goed behandeld. Ik had een goed ontvangst verwacht, maar dit was zelfs boven mijn verwachtingen."

Carranza heeft zich al een langere tijd verdiept in zijn nieuwe club. Zo vertelde hij dat hij Feyenoord de laatste jaren volgde in de internationale wedstrijden. "Ik koos voor Feyenoord omdat ik de potentie zie, zowel nationaal als internationaal. De afgelopen jaren heb ik Feyenoord al gevolgd tijdens de Europese competities. Dat was ook één van de belangrijkste redenen dat ik voor Feyenoord heb gekozen." 

Carranza is niet de eerste Argentijn in het rood-wit van Feyenoord. Hij heeft over Feyenoord gesproken met landgenoot Marcos Senesi en met oud-teamgenoot Nick Marsman. "Ik heb bij Inter Miami samen met Nick Marsman gespeeld. Wij hebben ook over de club gesproken en alles eromheen. Toen ik hier aankwam belde Marcos Senesi mij meteen. We hebben met elkaar gesproken over de stad en de club. Ik wist dus al wat over de club, maar toen ik hier arriveerde was het nog beter dan gehoopt."

Binnenkort gaan we zien wat Carranza in zijn mars heeft. Hij gaf ons alvast een idee wat we mogen verwachten van hem. "Ik ben een rustige jongen. Iemand die alles geeft voor het logo en het team. Ik zal er alles aan doen on mijn steentje bij te dragen om het team te laten winnen. Wedstrijden, prijzen en dergelijke. Ik ben een teamspeler dus ik kom hier om mijn uiterste best te doen door het team te helpen om resultaten te behalen. Ik ben een goed aanspeelpunt in de opbouw. Ik kan druk zetten en de bal afpakken. Ik kan de bal in bezit houden. Ik kan in de zestien opduiken. Ik ben veelzijdig op het veld. Ik moet gewoon hard blijven werken en mezelf blijven ontwikkelen op elk gebied, en dat wil ik hier doen."

Lees ook