Vader Giménez kritisch op zoon: 'Ik vond niet dat hij een hele slechte wedstrijd speelde, maar ook geen goede'

Vader Giménez kritisch op zoon: 'Ik vond niet dat hij een hele slechte wedstrijd speelde, maar ook geen goede'

8 reacties 8
Foto: Pro Shots

Santiago Giménez zit er bij Mexico nog niet heel lekker in. De spits is in twee wedstrijden nog niet tot scoren gekomen en de laatste wedstrijd werd zelfs verloren door de Mexicanen. Vanuit verschillende hoeken klinkt kritiek richting zijn optredens. Zijn vader ziet ook dat zijn zoon nog niet brengt wat hij kan, vertelt hij na de wedstrijd bij Fox Sports.

De kritiek die hij ook bij Feyenoord kreeg dit seizoen, zet zich door richting het nationale elftal. De spits staat nog droog na twee wedstrijden, waardoor zelfs zijn vader lichte kritiek moet geven als analist van Fox Sports. 'Ik vond niet dat hij een hele slechte wedstrijd speelde, maar ook geen goede', zegt Christian Giménez. 'Ik denk ook dat het komt doordat Santi nu voelt dat hij binnen 50 minuten een of twee doelpunten moet maken. Anders wordt hij gewisseld.'

Daarmee levert 'Chaco' dus ook kritiek op de Mexicaanse bondscoach. Volgens Giménez senior geeft hij daarin te weinig vertrouwen aan de spits van Feyenoord. Later zegt Christian Giménez ook dat hij voelt dat de bondscoach hem opstelt om hem een plezier te doen. Chaco denkt dat Giménez dat voelt in het veld en het meer een verplichting is.

Lees meer over
Lees ook