OFFICIEEL | Hendriks vertrekt naar VfB Stuttgart

OFFICIEEL | Hendriks vertrekt naar VfB Stuttgart

29 reacties 29
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Ramon Hendriks vertrekt definitief naar VfB Stuttgart, dat meldt de club via de officiële kanalen. Hij stond nog tot 2026 onder contract en gaat een meerjarige verbintenis tekenen in Duitsland.

Hendriks stond lang bekend als groot talent, maar brak door blessures nooit echt door bij Feyenoord. Afgelopen seizoen werd hij nog verhuurd aan Vitesse.

Hendriks heeft mooie woorden over de club. "Zes jaar geleden kwam ik als jongen de club binnen, en nu neem ik als volwassen voetballer afscheid van Feyenoord,’ aldus Hendriks. ‘Ik ben er trots op dat ik in De Kuip heb mogen spelen. Mijn officiële debuut, het Conference League-avontuur dat ik van het prille begin bij FC Drita tot en met Tirana heb meegemaakt: stuk voor stuk prachtige momenten in mijn carrière. Nu is het tijd voor iets nieuws, in een grote buitenlandse competitie bij een club die in de Champions League actief gaat zijn komend seizoen. Ik kan niet wachten om daar te beginnen, maar niet voordat ik Feyenoord en alle supporters bedank voor de mooie jaren in Rotterdam. Ik zal de club altijd blijven volgen."

Lees meer over
Lees ook