Update | Trauner moet geblesseerd het veld verlaten maar heeft hoop

14 reacties 14

Feyenoord-verdediger Gernot Trauner moet geblesseerd het veld verlaten tijdens de wedstrijd Polen - Oostenrijk. De Oostenrijkse verdediger heeft een bijzonder wedstrijd achter de rug.

Trauner mocht starten in de basis nadat hij vorige wederstrijd op de bank moest beginnen. De Feyenoorder scoorde snel met een kopgoal in de negende minuut en bracht daarmee Oostenrijk op voorsprong. In de tweede helft bij een stand van 1-1 moest Trauner het veld verlaten na een blessurebehandeling.

UPDATE: Trauner heeft van zich laten horen, weet het AD: 'k hoop dat ik snel weer kan aansluiten bij de groep.' Trauner legt uit: 'Het was niet de hamstring, maar een andere spier. En ik hoop dat die alleen stijf is geworden. Dat gaan we de komende dagen bekijken.'