OFFICIEEL | Chris-Kévin Nadje tekent voor vier jaar bij Feyenoord

OFFICIEEL | Chris-Kévin Nadje tekent voor vier jaar bij Feyenoord

39 reacties 39
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft de komst van Chris-Kévin Nadje op de website bevestigd. De Rotterdammers contracteren de 22-jarige middenvelder voor vier jaar. Nadje komt over van FC Versailles. De spelers is erg trots op zijn overgang.

‘Het is een droom die uitkomt dat een grote club als Feyenoord zich voor me heeft gemeld,’ aldus Nadje. ‘Het is natuurlijk een behoorlijke stap, maar ik ben er klaar voor om me in Rotterdam verder te ontwikkelen als voetballer. Het belangrijkste wat ik moet doen is hard werken en zorgen dat ik zo snel mogelijk aanhaak op het vereiste niveau. Ik kan niet wachten om mezelf hier te laten zien.’

Nadje heeft al wat clubs gehad in Frankrijk. Na zijn clubs in het amateurvoetbal werd hij opgepikt door de voetbalacademie van INF Clairefontaine. Vanuit hier ging hij in 2016 naar de jeugdopleiding van RC Lens. Via Entente Feignies Aulnoye FC en Stade Lavallois kwam hij vorige zomer bij FC Versailles terecht, waar hij afgelopen seizoen goed was voor zeven doelpunten en twee assists.

Lees meer over
Lees ook