Feyenoord internationals winnen

Feyenoord heeft na het seizoen meerdere internationals die wedstrijden mogen spelen met hun land. Vandaag speelt het Nederlands Elftal tegen IJsland waarbij Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow in actie kunnen komen.

De internationals die vandaag al in actie zijn gekomen zijn Hadj Moussa en Zerrouki met Algerije en Ondrej Lingr met Tsjechië.

Tsjechië wint afzwaaiwedstrijd

Lingr speelde vanaf de 89e minuut mee in de gewonnen wedstrijd tegen Noord-Macedonië. De eindstand van 2-1 stond toen nog niet op het bord. Patrick Schick en Antonin Barak scoorden voor Tsjechië, beiden met een penalty. Laatstgenoemde scoorde pas in de 99e minuut.

Algerije wint van Oeganda

Ramiz Zerrouki en Anis Hadj Moussa speelden met Algerije voor WK-Kwalificatie tegen Oeganda. Zerrouki mocht het veld betreden in minuut 74 voor Bentaleb. De middenvelder zag dat zijn land toen al na rust orde op zaken had gesteld door een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 voorsprong. Anis Hadj Moussa zat 90 minuten op de bank.