Kroatië met invaller Ivanušec wint knap van Portugal

3 reacties 3

Kroatië heeft in voorbereiding op het aankomende EK in Duitsland een knappe overwinning geboekt op Portugal. De ploeg van bondscoach Zlatko Dalić won met 1-2 van Portugal. Luka Ivanušec, de 25-jarige linkervleugelaanvaller van Feyenoord, moest in deze wedstrijd genoegen nemen met een plaats op de bank.

De bezoekers kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, dankzij een benutte strafschop van niemand minder dan Luka Modrić. De 38-jarige middenvelder scoorde tegen Portugal zijn 26e doelpunt voor de nationale ploeg van Kroatië.

Direct na de rust kwam het thuisland langszij door een doelpunt van Diogo Jota, maar al snel werd de eindstand, naar later blijkt, bepaald door de spits van Kroatië, Ante Budimir.

Luka Ivanušec kwam in minuut 75 binnen de lijnen, als vervanger van Marcelo Brozović.