Nederlands Elftal pas na rust langs Canada

6 reacties 6

Het Nederlands Elftal heeft vanavond met 4-0 gewonnen van Canada. In de rust stond het 0-0. Pas na rust kwamen de doelpunten. Lutsharel Geertruida begon in de basis.

De 1-0 werd een paar minuten na rust gemaakt door Memphis Depay. Een voorzet van Jeremie Frimpong werd door Depay binnengewerkt. Het volgende doelpunt kwam op naam van de man van de assist van de 1-0. Jeremie Frimpong kreeg de bal na een voorzet terug en krulde hem lekker in de linkerhoek.

Weghorst was binnen een paar minuten na zijn wissel al trefzeker voor de 3-0. De bal kaatste van de keeper af en de spits stond op de juiste plek om de makkelijkste kans van zijn carriere te benutten. Ook invaller Van Dijk mocht nog scoren en dat doelpunt zorgde voor de eindstand.