Benita: 'Iedereen begint weer op nul'

Benita: 'Iedereen begint weer op nul'

Feyenoord verhuurde afgelopen seizoen Mimeirhel Benita aan Excelsior. Met de Kralingers degradeerde de rechtsback na de play-offs naar de eerste divisie, maar Benita zelf zal terugkeren naar Feyenoord. 

Benita ging na de wedstrijd tegen NAC Breda in gesprek met Voetbalzone. Vooral over zijn terugkeer en of het een voordeel of nadeel is dat Arne Slot is vertrokken. "Natuurlijk weet hij wie ik ben, wat ik kan en wat ik niet kan . Maar volgens mij komt er een trainer van Sparta Praag. Iedereen begint weer op nul, dan moet je het laten zien en dan zien we wel wie er speelt."

Benita wordt gevraagd over de mogelijk komst van Brian Priske en of hij al weet wie het is. "Ik heb geen idee wie het is", aldus Benita die terughoudend reageert. Op de vraag of hij dan wel enthousiast wordt. "Ik heb echt geen idee wie het is. Ik zie in het begin van het seizoen wel wie het is. Ik ga nu eerst op vakantie en dan zien we 1 juli wel."

Excelsior

Benita speelde een heel seizoen op huurbasis voor Excelsior. De rechtsback kwam daarin tot 27 officiële wedstrijden voor de club. In die wedstrijden kwam hij in totaal tot drie assists. Volgens transfermarkt vertegenwoordigd Benita een waarde van 850.000 euro.

Lees ook