Overtuigend Feyenoord Onder 21 behaalt voorjaarstitel in doelpuntenfestijn

Feyenoord Onder 21 heeft vanmiddag officieel het voorjaarskampioenschap binnengehaald. Op Varkenoord waren de Rotterdammers met 5-0 te sterk voor nummer drie SC Cambuur Onder 21. De doelpunten werden gemaakt door Nesto Groen, Joep van der Sluijs (beiden tweemaal trefzeker) en vertrekkend aanvoerder Sem Valk. Fabiano Rust kon het Onder 21-team via een penalty nóg een doelpunt bezorgen, maar wist van elf meter niet te scoren. Door de overwinning eindigt Feyenoord Onder 21 met 33 punten en een doelsaldo van +23.

De formatie van Melvin Boel speelt vanwege het voorjaarskampioenschap nog één duel om algemeen kampioen te worden van de O21 Divisie 1 competitie. In dat duel neemt Feyenoord Onder 21 het op tegen FC Twente/Heracles Academie Onder 21. Het duel wordt hoogstwaarschijnlijk gespeeld op zaterdag 8 juni.

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Feyenoord ONE. FR-Fans doet verslag van de wedstrijd.

Opstelling Feyenoord Onder 21

Berger; Arnaud, Valk(C), De Blok, Candelaria; Hokke, Kleijn, Van der Sluijs; Rais, Groen, Rust.