Jahanbakhsh: 'Het kan niet mooier zijn'

Naast het afscheid van Arne Slot was Feyenoord-Excelsior ook het afscheid van Alireza Jahanbakhsh. Het contract van de Iraniër wordt niet verlengd, waardoor hij transfervrij zal vertrekken bij Feyenoord. Jahanbakhsh kreeg voor de drie jaar die hij in het Feyenoordshirt speelde een mooi afscheid van het Legioen.

"De afgelopen drie jaar zijn heel mooi voor mij geweest. Heel veel mooie momenten. Officieel is dit mijn afscheid. Je weet nooit wat er gaat gebeuren in de toekomst, maar voor nu natuurlijk een speciale wedstrijd voor mij. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen en we hebben de wedstrijd gewonnen. Het kan niet mooier zijn," aldus Jahanbakhsh tegen ESPN.

"Het is ongelooflijk. Een mooi gevoel voor mij dat ik iedere keer zulke mooie momenten kan meedoen. Dit gebeurde vaker de afgelopen drie jaar, en iedere keer gaven die mij kippenvel. De relatie die ik heb gehad met de supporters en alle mensen binnen en buiten de club die blijft altijd speciaal voor mij."

Jahanbakhsh weet nog niet waar hij volgend seizoen zal gaan spelen. "De clubs zijn nog altijd in gesprek met mijn zaakwaarnemer. Ik wil graag in Europa blijven. Ik zie mezelf qua mentaliteit, fysiek en fitheid goed genoeg om op het hoogste niveau te voetballen. We hebben nog twee wedstrijden met het nationaal elftal en daarna ga ik lekker op vakantie en ga ik zien wat er gaat gebeuren in de toekomst." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten