Feyenoord wint overtuigend van Excelsior Rotterdam en sluit seizoen goed af

10 reacties 10

Feyenoord heeft zondagmiddag gewonnen van Excelsior Rotterdam. In De Kuip werd het 4-0. Gernot Trauner, Ondřej Lingr, Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida scoorden de doelpunten.

Voor Arne Slot was het vanmiddag zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord. De Rotterdammers waren al zeker van plek twee maar wilden de laatste wedstrijd wel winnen. Voor Excelsior Rotterdam stond er nog wel wat op het spel. Zij konden zich nog veilig spelen.

Na 45 minuten was het nog 0-0. In de tweede helft zorgde Trauner voor de 1-0. In de 63e minuut was het Lingr die de 2-0 maakte. Hancko zorgde voor de 3-0 en Lutsharel Geertruida benutte laat in de tweede helft een penalty waardoor de eindstand op 4-0 werd gezet.