Feyenoord pakt ook drie punten tegen NEC Nijmegen

46 reacties 46
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft zondagmiddag gewonnen van NEC Nijmegen. In Nijmegen werd het 2-3 voor de Rotterdammers. De doelpunten bij Feyenoord kwamen op naam van Calvin Stengs, Yankuba Minteh en Ayase Ueda.

Feyenoord kwam pas laat in de eerste helft op voorsprong. Vlak voor rust was het Stengs die bekeken binnen schoot, waardoor de Rotterdammers met een 0-1 voorsprong gingen rusten.

In de tweede helft kwam NEC Nijmegen al snel op gelijke hoogte. Kodai Sano scoorde de gelijkmaker voor de ploeg uit Nijmegen. Even later kreeg Bram Nuytinck van NEC Nijmegen een rode kaart. Yankuba Minteh zorgde weer voor de voorsprong voor Feyenoord, maar in de 80e minuut was het Sontje Hansen die de 2-2 maakte. In de 87e minuut Ayase Ueda de 2-3, waardoor de drie punten mee gaan naar Rotterdam.