Vermoedelijke opstelling: 'Slot kiest voor zelfde elf'

Feyenoord neemt het komende zondag in de Eredivisie op tegen Vitesse. De ploeg uit Arnhem draait geen goed seizoen en staat momenteel op plek zeventien. Feyenoord staat op plek twee, maar begon vorige week niet goed aan de tweede seizoenshelft. Er werd in de eigen Kuip met 2-2 gelijk gespeeld tegen NEC Nijmegen.

Trainer Arne Slot geeft normaal gesproken altijd een persconferentie waarin hij vooruit kijkt op de wedstrijd die komen gaat, maar de trainer van Feyenoord is ziek waardoor deze persconferentie vrijdagmiddag niet plaats vond.

Het lijkt er op dat Slot kan beschikken over een fitte selectie. Weliswaar kan er nog steeds geen beroep gedaan worden op Ayase Ueda, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Ramiz Zerrouki omdat zij interlandverplichtingen hebben.

FR-Fans.nl verwacht dat Slot zal kiezen voor dezelfde elf spelers als die vorige week mochten starten in de wedstrijd tegen NEC Nijmegen. Dat betekent dat Igor Paixão als linksbuiten start, Javairo Dilrosun als rechtsbuiten, en dat Santiago Gimenez de spits is. Achterin ook geen verrassingen met het centrum Gernot Trauner en Dávid Hancko en rechtsback Lutsharel Geertruida en linksback Quilindschy Hartman. Ook lijkt er geen verrassing te zijn op het middenveld, waardoor Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs zullen spelen. Justin Bijlow, die vorige week nog een fout maakte bij de 2-2, staat op doel.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl
Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Dilrosun, Gimenez, Paixão. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten