Feyenoord weet wie Champions Leagueduel tegen Atletico fluit

Feyenoord weet wie Champions Leagueduel tegen Atletico fluit

13 reacties 13
Bron: UEFA.com
Foto: Pro Shots

Het Champions Leagueduel tussen Feyenoord en Atletico Madrid, aankomende dinsdag, staat onder leiding van een Engels arbitraal kwartet. De UEFA maakte dat zondag bekend op de eigen website.

 

Op UEFA.com staat dat de ervaren Anthony Taylor de belangrijke wedstrijd in groep E zal leiden. Hij wordt daarbij bijgestaan door zijn assistenten Gary Beswick, Adam Nunn en Robert Jones. 

 

Taylor is een bekende van Feyenoord en hoofdtrainer Arne Slot. In het seizoen 2021/2022 floot de Brit het duel in de Europa Conference League tussen Feyenoord en Partizan Belgrado. Dat duel in de Kuip eindigde in een 3-1 overwinning voor Feyenoord.

 

Het andere duel, afgelopen seizoen, vond plaats in Rome. Toen leek Feyenoord lang op weg naar een plek in de halve finale van de Europa League, maar door een laat doelpunt van Paolo Dybala (2-1) dwong AS Roma een verlenging af. In de verlenging liep de ploeg van José Mourinho uit naar een 4-1 overwinning. Taylor deelde in dit duel in totaal acht gele kaarten uit, plus een rode kaart aan Santiago Gimenez.

Lees ook