Slot: 'Het heeft zeker onze aandacht'

Slot: 'Het heeft zeker onze aandacht'

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord-coach Arne Slot kreeg tijdens de persconferentie, dat terug te kijken is op de officiële website van Feyenoord, de vraag hoe Feyenoord de waarschijnlijk lange afwezigheid van de Japanse spits Ayase Ueda gaat opvangen, in verband met de Asia Cup in januari.

"Dat zijn uiteraard dingen waar we het intern met elkaar over hebben", begint Slot met zijn antwoord op de vraag. De coach geeft ook duidelijk aan dat de verwachting binnen Feyenoord is dat Japan de groepsfase zal overleven. "Die kunnen wel eens vrij ver gaan komen", zegt Slot. 

Verder geeft Slot aan dat de komende maand zal gaan uitwijzen of Feyenoord een extra spits nodig heeft, of niet. Daarbij doelend op de resultaten van Feyenoord, zowel in de Eredivisie als in de Champions League. Volgens de coach zullen die resultaten één van de factoren zijn die mee gaan wegen in de beslissing.

Het is zeker niet de eerste keer dat Feyenoord, noodgedwongen, moet gaan experimenteren met andere spelers in de aanvalslinie. "We hebben natuurlijk opties", vervolgt Slot. Daarmee refereert Slot aan het begin van het huidige seizoen toen zowel Paixão als Minteh op de spitspositie kwamen te staan. "Het heeft zeker onze aandacht", aldus Arne Slot.

Lees ook