'Hij heeft doelpunten gescoord en maakte deel uit van een succesvol team'

'Hij heeft doelpunten gescoord en maakte deel uit van een succesvol team'

7 reacties 7
Foto: Pro Shots

Newcastle United FC lijkt tevreden te zijn over de ontwikkelingen van Yankuba Minteh. De aanvaller, die momenteel geblesseerd is, speelde dit seizoen al twaalf wedstrijden waarin hij drie keer scoorde en één assist gaf.

Eddie Howe, trainer van Newcastle United FC, kijkt positief terug op de eerste periode van Minteh bij Feyenoord. Howe geeft aan dat er wordt gekeken naar alle huurlingen, dus ook Minteh. Er zou een mogelijkheid zijn om Minteh al terug te halen, zo zegt hij in gesprek met Chronicle Live. Wel zal er per speler bekeken worden wat goed is voor de carrière van de speler.

Howe is duidelijk tevreden. 'Hij heeft het heel goed gedaan, hoewel hij op dit moment helaas geblesseerd is', zegt Howe in gesprek met Chronicle Live. 'Hij komt terug voor een beoordeling van die blessure, omdat we moeten kijken hoe het met hem gaat.'Er wordt dan bekeken hoe ernstig de blessure is en wanneer hij weer in actie kan komen. Daarna zal er een beslissing worden genomen.

De trainer van Newcastle United FC is positief gestemd. 'Hij heeft doelpunten gescoord en maakte deel uit van een succesvol team.' Wel benadrukt Howe dat de Premier League een andere soort competitie is.

Lees ook