'Lukt het tegen die ploegen ook'

Feyenoord won afgelopen zaterdag het ‘tussendoortje’ voor de Champions League wedstrijd met Atlético Madrid eenvoudig van Go Ahead Eagles. De Rotterdammers hadden niets te duchten van de tegenstander, maar dat zal komende week wel anders worden. Dat verwacht althans Mikos Gouka zo vertelt hij in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

De Rotterdammers krijgen tegen clubs als Go Ahead Eagles weinig goals tegen. “Ook Peter Bosz van PSV is een ster om de wissels te roemen en te roepen dat ze weinig kansen tegen kregen. Dat is tegen Volendam en Go Ahead toch niet zo gek”, aldus Gouka.

De Feyenoord-watcher van het AD is daarom heel erg benieuwd hoe de Rotterdammers en Eindhovenaren zich staande houden tegen de echte topclubs. “Daarom wordt deze week interessant Sevilla en Atletico Madrid. Lukt het tegen die ploegen ook? Als het lukt dan zullen er altijd mensen zijn die zeggen het zijn de nummer 6 en 14 van de Spaanse competitie. Maar dit zijn wel clubs van een ander kaliber.”

Overigens denkt Gouka niet dat het opstootje tussen Simeone en Slot een groot ding wordt. De trainers kregen het twee jaar geleden aan de stok na de oefenwedstrijd tussen beide clubs. “Ik geloof dat Simeone vooral niet door had dat Slot de trainer was van Feyenoord. Het tekent zijn karakter dat hij op dat moment ziek is van een nederlaag in een oefenwedstrijd. Dat hij dan Slot niet herkent, wat toen best logisch was, en een lachende man op zich af ziet komen dan is de reactie misschien wel logisch. Ik ben benieuwd of Simeone er nog iets van gaat zeggen in de persconferentie, maar ik denk niet dat het een probleem wordt.” Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten