Feyenoord krijgt 2700 kaarten voor uitwedstrijd tegen Celtic FC

Feyenoord krijgt 2700 kaarten voor uitwedstrijd tegen Celtic FC

4 reacties 4
Bron: Twitter.com
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord krijgt in totaal 2700 kaarten voor de uitwedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Celtic FC, zo heeft Feyenoord Webcare gemeld op X. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 13 december om 21:00 uur op Celtic Park.

Vanaf het seizoen 2023-2024 wordt er met een virtuele wachtrij gewerkt. Je kunt dan niet meer met verschillende devices inloggen maar je krijgt een wachtrijnummer. Uitkaarthouders kunnen een half uur voor de start van de verkoop zich aanmelden met hun e-mail adres via de website van de Feyenoord Ticketshop. Je moet wel hetzelfde e-mail adres gebruiken als waarmee je inlogt op de Feyenoord Ticketshop.

Een kaart kost in totaal 75 euro. 70 euro voor de kaart zelf en 5 euro organisatiekosten. Op vrijdag 29 september begint voor Diamondcardhouders en Goldcardhouders de verkoop om 10:00 uur. Voor hen geldt de reguliere wachtrij.

Silvercardhouders krijgen om maandag 2 oktober om 10:00 uur de kans om kaarten te kopen. Vanaf 09:30 uur is er dan de verificatiecode op te vragen. In totaal zijn er twaalf kaarten beschikbaar voor mindervaliden en twaalf kaarten voor begeleiders. De kaartprijs is 42 euro voor een mindervalide en 42 euro voor een begeleider. Zij kunnen zich vanaf vrijdag 29 september 10:00 uur tot vrijdag 6 oktober 17:00 uur melden bij DLO van Feyenoord.
 
Klik hier voor alle informatie op de website van Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook