Slot: 'Het was een hele intense wedstrijd'

Slot: 'Het was een hele intense wedstrijd'

15 reacties 15
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Arne Slot zag dat Feyenoord zondagmiddag een goed resultaat behaalde tegen SL Benfica. De Rotterdammers wisten de officiële openingswedstrijd met 2-1 te winnen van de Portugezen.

Na afloop analyseerde Slot de wedstrijd. 'Het was een hele intense wedstrijd', zegt Slot tegen ESPN. 'Ik denk, zoals ik in ieder geval de eerste helft heb ervaren, dat we net nog iets rustiger waren dan zondag', aldus de trainer van Feyenoord.

Slot ziet ook nog verbeterpunten. 'Er zijn ook altijd weer dingen die beter kunnen. Dan heb ik het met name over dat ik vind dat we op sommige momenten te snel de bal verliezen. Wat het belangrijkste is van de laatste drie wedstrijden, is dat als wij keihard werken en er alles aan doen dat wij tegen de nummer vijf van Spanje en tegen de kampioen van Portugal competitief zijn en als we denken dat we komen om lekker te voetballen, dan verliezen we met 2-0 van Hoffenheim.'

De trainer van Feyenoord krijgt de vraag of Feyenoord klaar is voor de wedstrijd van vrijdag tegen PSV. 'Ik denk dat we een goede voorbereiding hebben gehad. Als het gaat om de tegenstanders die we getroffen hebben, allemaal sterke tegenstanders. We staan er op zich goed voor. Dat geldt ook voor PSV.' Slot geeft ook nog aan dat hij verwacht dat er nog wel een paar spelers bijkomen, al vindt hij nu de selectie ook al goed.

Lees meer over
Lees ook