HUURLINGEN | Hall valt op in het centrum en Diemers belangrijk met assist op late goal

In het seizoen 2022-2023 worden er elf spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen statistisch weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers. Tidjany Touré (FC Dordrecht) [i]FC Dordrecht – Helmond Sport 0-0[/i] Positie ranglijst: 19e Tidjany Touré speelde 79 minuten tegen Helmond Sport. De Dordrechtenaren konden niet winnen van de ploeg uit Helmond. Touré had een passnauwkeurigheid van 69% en won 4 van zijn 9 duels. Hij had verder geen noemenswaardige acties. Fotmob beoordeelde hem met een 6,3. [i]Jong Ajax – FC Dordrecht 4-1[/i] Een avond om snel te vergeten voor FC Dordrecht, ondanks de bijdrage van Touré. De vleugelaanvaller was in de 35e minuut goed voor de 1-1, maar na rust gaf FC Dordrecht het weg. Touré had een passnauwkeurigheid van 86% en slaagde in al zijn 4 dribbels. Hij won 5 van zijn 10 duels en zorgde voor 3 nauwkeurige dieptepasses. Hij kreeg van Fotmob een 8,2. Lennard Hartjes (Roda JC) [i]Jong PSV – Roda JC 5-1[/i] Positie ranglijst: 14e Ook Hartjes had een avond om snel te vergeten. De middenvelder, die 52 minuten speelde, had een passnauwkeurigheid van 89%. Hij had één schot maar kon die niet benutten. Hij won 5x de bal terug en wist 1x uit te verdedigen. Hij won 4 van zijn 7 duels. Hij kreeg van Fotmob een 6,8 voor zijn invalbeurt. Thijs Jansen (TOP Oss) [i]Telstar – TOP Oss 1-0[/i] Positie ranglijst: 17e Een horrorscenario voor een doelman: in de allerlaatste minuut van de wedstrijd de enigste goal om je oren krijgen. Het overkwam Jansen tegen Telstar, dat in de 93 minuut scoorde via Plet. Jansen keepte een redelijke wedstrijd met 6 reddingen, waarbij er 4x gedoken moest worden. Hij werd door Fotmob beoordeeld met een 7,2. [i]TOP Oss – Helmond Sport 2-2[/i] Na Touré kon ook Jansen niet winnen met zijn team tegen het toch af en toe stugge Helmond Sport. De keeper keepte een mindere wedstrijd en had maar 4 reddingen. Hij kreeg dan ook een 6,3 van Fotmob. Denzel Hall (ADO Den Haag) [i]ADO Den Haag – Telstar 3-1[/i] Positie ranglijst: 11e Denzel Hall werd opnieuw als centrale verdediger gebruikt in plaats van op zijn eigen positie, rechtsback. Hall speelde niet onverdienstelijk tegen de Witte Leeuwen: hij was de speler met de meeste nauwkeurige passes (93%) die 45 minuten of langer heeft gespeeld. Hij won 14x de bal terug, had 1 onderschepping en verdedigde 7x uit. Hij won 4 van zijn 5 duels. Hij ontving een 7,8 van Fotmob. Naoufal Bannis (FC Eindhoven) [i]MVV – FC Eindhoven 3-2[/i] Positie ranglijst: 6e Bannis krijgt al lang geen basisplaats meer en ook tegen MVV was dit het geval. Hij mocht in de 56e minuut invallen. 4 van zijn 7 passes kwamen aan en had nog drie schoten gelost die niet doeltreffend waren. Hij kreeg van Fotmob een 6,2 voor zijn invalbeurt. Marouan Azarkan (Excelsior) [i]Excelsior – FC Twente 0-0[/i] Positie ranglijst: 16e Marouan Azarkan haakte geblesseerd af in de warming up. Hij maakte hierdoor geen deel meer uit van de wedstrijdselectie. Mark Diemers (FC Emmen) [i]SC Cambuur – FC Emmen 1-2[/i] Positie ranglijst: 15e Diemers deelde met FC Emmen een dreun uit aan SC Cambuur in de strijd om degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie. Diemers speelde een goede wedstrijd en creëerde de meeste kansen (6) tijdens de wedstrijd. Hij had een passnauwkeurigheid van 86% en gaf 4 nauwkeurige dieptepasses. 7 van zijn 15 voorzetten kwamen aan. De middenvelder was ook goed voor de assist op de winnende goal van Veldmate in de ‘92e minuut. Diemers ontving een 8,6 van Fotmob. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Utrecht – FC Volendam 0-0[/i] Positie ranglijst: 13e Francesco Antonucci speelde maar 15 minuten mee in een merkwaardige wedstrijd. Drie doelpunten kregen de Volendammers om de oren, maar alle drie werden ze afgekeurd. Van de 7 passes die Antonucci gaf kwamen er 5 aan. Hij kwam zelfs nog tot 3 schoten maar kon ze niet benutten. Hij kreeg van Fotmob een 6,0 voor zijn invalbeurt. Ramon Hendriks (FC Utrecht) [i]FC Utrecht – FC Volendam 0-0[/i] Positie ranglijst: 7e In de merkwaardige wedstrijd, zoals hierboven geschreven, stond Hendriks in de basis en speelde als linksback 90 minuten. Hij had een passnauwkeurigheid van 72% en gaf 3 goede nauwkeurige dieptepasses. Hij won 8x de bal terug en won 5 van zijn 10 duels. Hij werd door Fotmob beoordeeld met een 7,4. Róbert Boženík (Boavista) [i]CS Marítimo – Boavista 4-2[/i] Positie ranglijst: 12e Boženík speelde de gehele tweede helft, gaf 1 assist maar kwam helaas niet tot een doelpunt. Hij was de speler met de meeste nauwkeurige passes (100%) van alle spelers die 45 minuten of langer hebben gespeeld. Hij won 2 van zijn 7 duels en kreeg ook nog een gele kaart. Hij kreeg een 6,8 van Fotmob. Christian Conteh (SG Dynamo Dresden) [i]SG Dynamo Dresden – SpVgg Oberfranken Bayreuth 1-2[/i] Positie ranglijst: 4e Conteh begon deze wedstrijd in de basis en speelde 67 minuten mee. Hij had 4 schoten op doel maar was niet trefzeker. De vleugelaanvaller voerde tijdens de wedstrijd de meeste dribbels uit (13) en won de meeste duels van iedereen (18 van zijn 27 duels). Hij werd Man of the Match en werd door Fotmob beoordeeld met een 8,6. [i]SG Dynamo Dresden – Zwickau 0-1 SACHSENPOKAL[/i] Christian Conteh zat niet bij de wedstrijdselectie. [i]VFL Osnabrück – SG Dynamo Dresden 0-1[/i] Conteh startte de wedstrijd in de basis maar was niet belangrijk met een assist of doelpunt. Hij speelde 88 minuten. Huurlingen van de week Onze huurling van de week is Christian Conteh. De vleugelaanvaller lijkt in een prima vorm te verkeren en liet zien van waarde te zijn tegen SpVgg Oberfranken Bayreuth. Hopelijk is de aanvaller dit seizoen blessurevrij en kan hij zich nog laten zien in Duitsland. Naast Conteh zetten we ook Hall in de spotlights. Op een plek in het centrum speelde Hall een erg goede wedstrijd tegen Telstar. Aan Hall en ADO de taak om deze lijn voort te zetten en alles op alles te zetten om de play-offs te halen.