Linssen: 'Je wil het niet, maar het gebeurt toch'

Bron: Rijnmond.nl
Bryan Linssen heeft zondagmiddag zijn ploeg Feyenoord geholpen naar een 4-0 overwinning op PEC Zwolle. In De Kuip scoorde de Limburger twee keer en daarmee is hij virtueel topscorer van de Eredivisie. Linssen wilde het liefst gaan voor de hattrick tegen PEC Zwolle, maar tevergeefs. 'Ik had nog één kans, maar ik moet zeggen, die pakt Lamprou heel erg goed', zegt Linssen tegenover Rijnmond. Met een 4-0 ruststand was hij wel 'redelijk tevreden' met twee doelpunten. De eerste helft ging dus zonder al te veel moeite waarbij de beslissing al vroeg viel. 'We hadden de juiste energie, hoge intensiteit wilden we spelen, ook zonder supporters.' Wel waarschuwden de spelers elkaar dat ze door moesten drukken na de 2-0, zeker met de wedstrijd tegen NEC in het achterhoofd. De tweede helft hield Feyenoord de wedstrijd onder controle en werd er geen kans weggegeven. Daardoor kwam de wedstrijd wel een beetje dood te liggen. 'Je wil het niet, maar het gebeurt toch.'