FR-Huurlingen | Azarkan maakt na lange tijd meer minuten voor NAC Breda

Vanwege het stilleggen van de Onder 21 competitie komen veel spelers niet aan voetballen toe. Vanwege het gebrek aan speeltijd en het stagneren van de ontwikkeling van veel jeugdspelers, zijn veel spelers van het elftal O21 verhuurd. Wekelijks zal er in deze rubriek een blik worden geworpen op de jeugdspelers. We houden hun verrichtingen tijdens de huurperiode bij en zullen korte verslagen doen. Vanwege de vele Feyenoorders die verhuurd zijn, gaan we Iedere dinsdag om 18:15 uur terugblikken op het afgelopen weekend met de rubriek FR-Huurlingen. Dylan Vente (Roda JC) [i]Roda JC- Jong AZ 0-1 (90 minuten) [/i] Vente begon in de basis tegen Jong AZ. Hij speelde 90 minuten, helaas wist hij met zijn team niet te winnen. Jong AZ ging er met een 0-1 overwinning vandoor. Vente scoorde een 7,2 en had een passnauwkeurigheid van 72%. Ramon Hendriks (NAC) [i]NEC Nijmegen - NAC Breda 0-2 (90 minuten) [/i] Hendriks speelde gisteren 87 minuten mee in de gewonnen wedstrijd tegen NEC Nijmegen. De centrale verdediger stond weer als linksback opgesteld. Hij behaalde een 6,4 en had een passnauwkeurigheid van 81%. NAC wist met 0-2 te winnen. Sidney van Hooijdonk scoorde prachtig uit een vrije trap. Marouan Azarkan (NAC Breda) [i]NEC Nijmegen - NAC Breda 0-2 (75 minuten)[/i] Azarkan begon gisteren in Nijmegen in de basis. De snelle aanvaller mocht na lange tijd weer eens speelminuten maken. Hij speelde 75 minuten mee en wist daarin een passnauwkeurigheid van 91% te bereiken. Hij kreeg een 6,6 op Sofasore. Naoufal Bannis (FC Dordrecht) [i]Excelsior – FC Dordrecht 3-0 (90 minuten)[/i] Het Dordrecht van Bannis, Silva en Johnsen speelde dit weekend tegen het Excelsior van Skogen. Bannis speelde de gehele wedstrijd en had een passnauwkeurigheid van 65% en behaalde een 6,5 op Sofascore. Bernardo Silva (FC Dordrecht) [i]Excelsior– FC Dordrecht 3-0 (90 minuten)[/i] Benny speelde 69 minuten mee in de verloren wedstrijd tegen Excelsior. Hij speelde dit keer niet centraal in de verdediging, maar op zijn eigen plaats, als verdedigende middenvelder. Hij had een passnauwkeurigheid van 75% en behaalde een 6,7 op Sofascore. Mikael Johnsen (FC Dordrecht) Johnsen heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor FC Dordrecht. De middenvelder kampt nog steeds met een blessure. Franco Antonucci (FC Volendam) [i]MVV Maastricht FC Volendam – 2-2 (0 minuten)[/i] Antonucci zat niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen MVV Maastricht. Hij kampt met het Coronavirus, dat meldt Volendam Inside via Twitter. Sondre Skogen (Excelsior) [i]Excelsior – FC Dordrecht 3-0 (82 minuten)[/i] Skogen speelde 82 minuten mee in de gewonnen wedstrijd tegen FC Dordrecht. Hij behaalde een passnauwkeurigheid van 94% en kreeg een score van 6,9 van Sofascore. Luciano Narsingh (FC Twente) [i]Fortuna Sittard – FC Twente 3-0 (79 minuten)[/i] Narsingh speelde 79 minuten mee in de verloren wedstrijd tegen Fortuna. De Tukkers hadden een goede kans om de playoffs te bereiken, maar hebben deze kans aan Fortuna gegeven, die nu knap in het linker rijtje staan. Narsingh behaalde een 6,5 op Sofascore en had een passnauwkeurigheid van 71%. Sven van Beek (Willem II) [i]FC Utrecht - Willem II 3-2 (90 minuten)[/i] Van Beek speelde 90 minuten mee in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Willem II verloor met 3-2, mede door toedoen van een eigen goal van Sven van Beek. Hij behaalde een 6,0 en had een passnauwkeurigheid van 74%. Ian Smeulers (Willem II) Ian Smeulers speelde niet in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Wouter Burger (Sparta) [i]FC Groningen – Sparta 1-2 (geen speeltijd)[/i] Burger speelde niet mee in de wedstrijd tegen FC Groningen. Hij bleef 90 minuten op de bank. Liam Kelly (Oxford United) Kelly zat niet bij de selectie tegen Shrewsbury Town. George Johnston (Wigan Athletic) [i]Hull City- Wigan Athletic 3-1 (90minuten)[/i] Johnston speelde 90 minuten tegen koploper Hull City. De Schotse verdediger speelt iedere wedstrijd. Hij behaalde een passnauwkeurigheid van 62% en scoorde een 6,5 op Sofa Score. Jordy Wehrmann (FC Luzeren) [i]FC Vaduz – FC Luzern 1-2 (90 minuten)[/i] De middenvelder, die volgend jaar terugkeert bij Feyenoord en daar voor zijn kans wil gaan, speelde 66 minuten mee in de wedstrijd tegen FC Zürich. Wehrmann behaalde een 7,- met een passnauwkeurigheid van 83%. Vandaag speelt Wehrmann met FC Luzern een wedstrijd om de Schweizer Cup.