Feyenoord O19 wint van FC Utrecht O19

Feyenoord O19 heeft vanavond haar eerste thuisoverwinning van het seizoen geboekt. Dit gebeurde tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Op Varkenoord werd er met 3-0 gewonnen. Binnen 20 minuten kwam de ploeg van Dirk Kuyt op voorsprong. Summerville werd neergehaald in het strafschopgebied en Azarkan benutte de gegeven strafschop. Even later was het opnieuw Azarkan die het net vond, de aanvaller schoot raak na een heerlijke pass van Huijgen. Nog voor de rust kwam Feyenoord op 3-0 door een doelpunt van Cheick Touré. Feyenoord O19 blijft vooralsnog ongeslagen. Na eerdere overwinningen tegen AZ en Heerenveen en het gelijkspel tegen Vitesse komt Feyenoord nu op 10 punten na 4 wedstrijden. Aanstaande zaterdag wacht NEC O19. De aftrap in Nijmegen is om 14.45 uur.