'Ze speelden door Kramer eigenlijk met tien man'

Feyenoord verloor zondagmiddag met 1-0 van PSV. De Rotterdammers wisten in de eerste 45 minuten geen potten te breken, terwijl er in de tweede helft toch de nodige kansen werden gemaakt. VI-verslaggever Iwan van Duren praatte in VI Audio over de verschillende fases in de topper. 'PSV was scherp en gretig in de eerste helft en ze creëerden veel kansen', begint Van Duren. 'Feyenoord viel me erg tegen, maar speelde door Michiel Kramer eigenlijk met tien man.' De ploeg van Giovanni van Bronckhorst begon na rust ondanks de rode kaart van Steven Berghuis toch beter te spelen. 'In de tweede helft werd duidelijk dat PSV met elf man minder was dan Feyenoord met tien. Keeper Jeroen Zoet speelde veel lange ballen naar voren, omdat opbouwen niet mogelijk was. Als je dan al met 1-0 voorstaat, dan kan dat natuurlijk niet.'