Schuurman baalt: ‘Daar hebben we te weinig mee gedaan’

Jari Schuurman stond afgelopen zaterdag in de basis bij Willem II. De 19-jarige Feyenoord-huurling kon aan zijn eigenlijke werkgever laten zien wat hij waard is. In de twaalfde minuut kreeg de aanvallende middenvelder nog een flinke kans, maar de bal wist het net niet te vinden. Schuurman geeft in gesprek met Brabants Dagblad aan dat hij baalt van zijn misser: ‘Ik mikte misschien iets teveel op de hoek. Echt zonde, want het was een goede mogelijkheid. Dat besefte ik meteen.’ Maar bij mij overheerst het gevoel dat er meer had ingezeten dan de 1-0 nederlaag’, zo spreekt de teleurgestelde middenvelder. ‘Zeker in de eerste helft kregen we behoorlijk veel ruimte om te voetballen. Daar hebben we te weinig mee gedaan.’ Ondanks de nederlaag is de U19-international wel tevreden met zijn wedstrijd: ‘Natuurlijk vond ik het fijn dat ik weer eens mocht starten. Dat het dan in de Kuip is, maakt het helemaal mooi.’