Pastoor na oorwassing: 'Dat hebben we vaak nagelaten'

Feyenoord won zondagmiddag eenvoudig van Sparta Rotterdam (6-1). Alex Pastoor, trainer van de Spartanen, blikt na afloop in gesprek met [i]Radio Rijnmond[/i] terug op de stadsderby. Ondanks de forse nederlaag denkt Pastoor dat zijn formatie niet geheel kansloos was in de Kuip. ‘We hebben veel schoten om onze oren gehad, maar ook kansen gekregen om eruit te komen en een doelpunt te makken. Dat hebben we vaak nagelaten’, zegt de oefenmeester. ‘In de tweede helft hebben wij een kwartier gehad waar we goed voetbalde en dachten dat we verder naar voor konden spelen’, gaat Pastoor verder. ‘Precies na dat kwartier valt de 3-0. Dat was een tik waarbij mijn team wel twintig minuten nodig had om daar overheen te komen.’