Overzicht uitslagen competitieduels Europese tegenstanders

Feyenoord wist vandaag niet te winnen in eigen huis tegen SC Heerenveen en kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De knop zal echter snel om moeten want aanstaande donderdag om 19:00 uur staat het Europese duel al weer op het programma uit in Oekraïne tegen Zorya Loehansk. Zorya Loehansk Zorya speelde vandaag in de Oekraïense competitie tegen de nummer negen Zirka Kirovohrad. Na het verlies van het doordeweekse duel in de achtste finale van de Oekraïense beker tegen Dinamo Kiev (5-2) na verlenging viel er dus wat goed te maken door de spelers van Zorya voor hun supporters. Voor rust kwamen ze dan ook op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Ivan Petryak in de 19e minuut. Na een uur spelen was het weer raak en wist Kulach de tweede binnen te schieten, 2-0. Tegenstander Zirka kreeg in de blessuretijd nog wel een penalty toegekend en werd gemaakt door Igor Zagalsky maar was te laat om nog een punt te redden voor zijn team en bepaalde de eindstand van dit duel op 2-1. Zorya staat momenteel 2e in de competitie en heeft 2 punten achterstand op koploper Shakhtar Donetsk. Manchester United Manchester United presteerde de laatste weken heel wisselvallig en weet dan ook maar 2 van de laatste 6 gespeelde wedstrijden te winnen. Afgelopen woensdag speelde United de stadsderby tegen Manchester City om de EFL Cup en wist deze zowaar wel te winnen. Door een goal in de tweede helft van Juan Mata werd het 1-0 voor de thuisploeg. Gisteren kreeg de ploeg van José Mourinho Burnley FC op bezoek op Old Trafford en wisten de Mancunians weer niet te winnen. Maar liefst twintig schoten werden er op de keeper van Burnley afgevuurd maar geen één wist het net te vinden. United speelde het laatste half uur met 10 man omdat Ander Herrera zijn tweede gele kaart ontving. United staat momenteel op de 8e plaats in de Engelse Premier League in punten gelijk met Watford FC. Donderdag om 19:00 uur speelt United uit in Istanbul tegen Fenerbahçe. Fenerbahçe Fenerbahçe heeft de thuiswedstrijd tegen Karabukspor met 5-0 gewonnen. Robin van Persie (2x) en Jeremain Lens waren trefzeker voor de ploeg van Dick Advocaat. Fenerbahçe blijft ondanks de ruime overwinning steken op de vijfde plek in de Turkse Süper Lig. Tussenstand Groep A: 1. Feyenoord 3-6 +1 2. Manchester United 3-6 +3 3. Fenerbahçe 3-4 -2 4. Zorya Loehansk 3-1 -2 Programma donderdag 3 november 19:00 uur: Zorya Loehansk - Feyenoord Fenerbahçe - Manchester United