Kramer: 'We willen onze koppositie tot de winterstop vasthouden'

Spits Michiel Kramer liet na weken van droogte zijn kwaliteiten weer een zien en stond op de goede plek om de 1-2 tegen NEC binnen te koppen. [i]ELF Voetbal[/i] sprak met de Feyenoorder na de wedstrijd. 'Ik ben in staat om het verschil te maken. We stonden immers met 0-1 achter. Ik ben blij dat ik het ook gedaan heb. Natuurlijk verliep de wedstrijd anders zoals wij hadden gehoopt. Kom je 1-0 voor, dan kun je afwachten en loeren op de counter. Nu moesten wij op jacht. We kregen niet heel veel kansen. Ook in de tweede helft niet. Maar we winnen toch. Daar gaat het om. We willen kampioen worden. Dan moet je iedere wedstrijd winnen, waaronder ook deze. En dat hebben we gedaan. Maar we moeten voortaan wel vanaf minuut één scherp beginnen. We willen onze koppositie tot de winterstop vasthouden. Daarna kunnen we rustig verder kijken.' Toch wilde Kramer nog iets kwijt over zijn bijrol de laatste weken: 'Natuurlijk vreet dan aan me. Ik wil gewoon spelen. Liever vanaf minuut één dan vanaf minuut zeventig. Maar het team draait. Dan heb ik niets te zeggen. Mijn concurrent (Nicolai Jörgensen, red.) scoort vandaag (zondag, red.) ook. We willen dit seizoen voor de titel gaan. Ik schik me daarom in mijn rol.' PSV is sowieso op een grotere achterstand gezet door de overwinning: 'Vergelijken wil ik nu niet. Straks als er nog drie wedstrijden zijn te gaan, is dat een goed moment. Maar de koppositie voelt zeker lekker.'