Zorya Luhansk wint laatste wedstrijd voor Europa League duel tegen Feyenoord

Zorya Luhansk heeft vanmiddag met 2-0 gewonnen van tegenstander FK Volyn en kan met vertrouwen werken naar de wedstrijd van aanstaande donderdagavond tegen Feyenoord. Daarmee staat Zorya nu tweede in de Oekraïense Premier League en kunnen eventueel nog ingehaald worden door Dinamo Kiev dit weekend. Vladyslav Kulach opende in de 39e minuut de score voor Zorya uit een voorzet van Jaba Lipartia. Die minuten later werd het al 2-0 door een benutte penalty van Rafael Forster. De huidige nummer vier van Groep A speelde in de eerste wedstrijd van de Europa League 1-1 gelijk thuis tegen Fenerbahçe en verloor bij Manchester United 1-0. Donderdag staat de derde speelronde van de Europa League op het programma en de aftrap is om 21:05 uur in De Kuip. Er zijn nog tickets beschikbaar voor deze thuiswedstrijd van Feyenoord.