Jørgensen onder druk bij Deense nationale ploeg: 'Ik had maar drie balcontacten'

Nocolaï Jørgensen kende een ongelukkige wedstrijd met de nationale ploeg van Denemarken tegen Polen. De Denen verloren de wedstrijd met 3-2 en Jørgensen bleef al na vijfenveertig minuten achter in de kleedkamer. Jørgensen zegt tegen shet Deense [i]Ekstrabladet[/i] dat hij zijn ploeg in paniek zag raken, terwijl zijn eigen rol beperkt was: 'Volgens mij had ik drie balcontacten'. 'We speelden slecht en zaten in de beginfase totaal niet in de wedstrijd. Misschien raakten we in paniek door de vroege achterstand. Zulke wedstrijden speelt iedereen weleens, we moeten ons hier snel overheen zetten, herstel tonen'. De vervanger in de spits was Yussuf Poulsen (RB Leipzig), deze spits mengde zich meer in het spel van Denemarken en was bij twee doelpunten betrokken. Media suggereren dan ook dat Jørgensen volgende wedstrijd wellicht op de bank zit. Zelf gaat de Feyenoord spits daar niet op in: 'In de tweede helft ging het beter, misschien raakten zij vermoeid. Met een beetje geluk waren we nog langszij gekomen. In elk geval hebben we laten zien dat we moraal hebben. Nu moeten we dinsdag tegen Montenegro punten pakken'.