'Ik train goed en ben in vorm'

Jan-Arie van der Heijden stond zondagmiddag weer eens in de basis bij Feyenoord. Hij won met Feyenoord met 3-1 van ADO Den Haag. ‘Er was maar een ploeg die hoorde te winnen en dat waren wij. Ik denk dat we voor rust al 3 a 4 goals afstand hadden moeten nemen’, aldus de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond. ‘Ik moet zeggen dat ik niet het gevoel had dat we nog gelijk zouden spelen. We hebben goed verdedigd.’ Van der Heijden is blij dat hij weer minuten maakt. ‘Ik werk hard buiten de wedstrijden om. Ik ben blij dat ik nu weer minuten maak. Ik train goed en ben in vorm. Het gaat prima eigenlijk. Ik denk dat we een hele goede groep hebben. De jongens die niet spelen doen het goed in trainingen. Dat is ook de kracht van Feyenoord op dit moment.’ Ondanks een goede eerste helft, werd het spel in de tweede helft minder. ‘Ik vond niet dat we te ver achteruit liepen. We hebben 5 a 6 100% kansen gekregen. We waren bij de laatste pass erg onzuiver. Ik denk dat je tegen sterkere tegenstanders minder kansen krijgt.’