Van Bronckhorst verklaart wissel: 'Hij is niet helemaal lekker geweest'

Giovanni van Bronckhorst was na afloop tevreden met de drie punten van Feyenoord. De Rotterdammers zijn met een 3-1 overwinning op ADO Den Haag de drukke periode goed begonnen. ‘Je komt in een periode met 7 wedstrijden en met vele competities. We hebben de weg ingezet in de competitie en die wil je ook vervolgen’, aldus Van Bronckhorst tegen FOX Sports. ‘We hebben de kansen gehad om de 3-0 te maken. Uiteindelijk moet je de 3-0 maken om de wedstrijd te beslissen. Dat hebben we niet gedaan, ik denk dat dat een minpunt is van vandaag. We hebben ADO te lang in de wedstrijd laten zitten. Je laat zo’n tegenstander te lang in de wedstrijd. Je had het al in de eerste helft af moeten maken’, vindt Van Bronckhorst. Ondermeer Steven Berghuis werd in de tweede helft naar de kant gehaald door Van Bronckhorst. ‘Hij is niet helemaal lekker geweest. Die kon ik niet heel de wedstrijd laten spelen.’ Ook Rick Karsdorp leek gewisseld te moeten worden. ‘Karsdorp had wat last maar hij gaf aan dat hij door kon.’