Kuyt: 'Dit soort dingen moeten gewoon niet te vaak gebeuren'

Dirk Kuyt scoorde zondag in de wedstrijd tegen ADO Den Haag weer een doelpunt. De Rotterdammers wisten met 3-1 te winnen. ‘De manier waarop we de wedstrijd begonnen was niet makkelijk. Daarna hadden we een goede fase’, vertelt de aanvoerder van Feyenoord in gesprek met FOX Sports. Feyenoord ging met 2-0 rusten. Na rust begon ADO Den Haag wat sterker te worden en werd het nog 2-1, waardoor het de laatste minuten nog lastig werd. ‘Ook de tweede helft moet je op zoek naar een derde goal. Zolang het 2-0 blijft kun je momenten zoals deze krijgen. Dit soort dingen moeten gewoon niet te vaak gebeuren, anders kan het zo maar een keer gebeuren dat je de wedstrijd gelijkt speelt.’ Uiteindelijk scoorde Karim El Ahmadi in de blessuretijd de 3-1.